Ευχές για την Πανήγυρη της Ενορίας μας.

239730542_4229447523775635_1312803498951568589_n.jpg

Αγαπητοί ενορίτες και προσκυνητές,
αφού ολοκληρώθηκαν οι λατρευτικές εκδηλώσεις της ενορίας μας για την εορτή της Ζωοδόχου Πηγής που πανηγυρίζει ο ιερός ναός μας, θα θέλαμε να εκφράσουμε τις εγκάρδιες ευχές μας προς όλους όσους συνέδραμαν στην ομαλή διεξαγωγή της πανηγύρεως κατά το διήμερο Πέμπτη 29 και Παρασκευή 30 Απριλίου 2022.

Αρχικά και πρωτίστως σε όλους τους ευλαβείς κληρικούς, ενορίτες και προσκυνητές που κατέκλεισαν το διήμερο αυτό τον ιερό ναό.

Επιπλέον, προς όλους τους συνεργάτες και τα στελέχη της ενορίας μας, για την καθαριότητα του ιερού ναού και την προετοιμασία καθώς επίσης και τον Δήμο Αθηναίων και ιδιαιτέρως τους αρμοδίους αντιδημάρχους των σχετικών φορέων για την άριστη συνεργασία ως προς την καθαριότητα, την περιποίηση του πρασίνου, τον έλεγχο και προετοιμασία του ηλεκτροφωτισμού και τον σημαιοστολισμό του προαυλίου χώρου της ενορίας μας και των δρόμων που έγινε η λιτάνευση της ιεράς εικόνος.

Επίσης στην φιλαρμονική του δήμου Αθηναίων η οποία παρόλες τις φιλότιμες προσπάθειες να παραστεί κατά την διεξαγωγή της ιεράς λιτανείας, δεν κατέστη δυνατόν λόγω του σύντομου χρόνου ειδοποίησης τους από εμάς.

Ιδιαιτέρως προς τον διοικητή και τους αστυνομικούς του Α.Τ. Άνω Πατησίων για την διασφάλιση της τάξεως.

Ευχές προς όλους από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο. Είθε η χάρις του Θεού να ανταποδώσει τους κόπους και τα έργα όλων προς το συμφέρον.Δόξα τω ΘΕΏ ΠΑΝΤΩΝ ΕΝΕΚΕΝ

Εκ του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου