ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΓΙΑ ΤΑ ΙΣΧΥΟΝΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΝΑΩΝ

    Αγαπητοί ενορίτες και προσκυνητές,

βάσει των ισχυόντων υγειονομικών μέτρων και μέχρι νεωτέρας, εντός του ιερού ναού επιτρέπεται η παρουσία μέχρι 20 πιστών κατά την τέλεση των ιερών ακολουθιών τηρουμένων των αναλογιών 1 πιστού προς 25 τ.μ. και στον προαύλιο χώρο του ιερού ναού 1 πιστού προς 10 τ.μ. και με απόσταση 2 μέτρων μεταξύ τους προς όλες τις κατευθύνσεις χωρίς να υπολογίζεται στον αριθμό των πιστών το προσωπικό που διακονεί κατά τις ιερές ακολουθίες.

​ 

 Για τον λόγο αυτό,

  • Πάντες οι εισερχόμενοι στον ιερό ναό οφείλουν να φορούν διπλή προστατευτική μάσκα ή μάσκα τύπου 95 και να τηρούν μεταξύ τους αποστάσεις ασφαλείας άνω των 2 μέτρων και 1 ατόμου ανά 25 τ.μ. με μέγιστο αριθμό ατόμων τα 10.

 

  • Κάθε παράβαση των ανωτέρων επιφέρει τα σχετικά χρηματικά πρόστιμα.

 

  • Για κάθε σας πνευματική ανάγκη παρακαλείσθε να επικοινωνείτε απευθείας και μόνο με τον εφημέριο στο 6985924405.

 

  • Σε περίπτωση αλλαγής των μέτρων θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση.

 

   Καλούμαστε όλοι να εντείνουμε τον πνευματικό μας αγώνα για κατά Θεόν προκοπή και το συμφέρον της πατρίδος μας με εξομολόγηση, νηστεία και πολλή προσευχή τελώντας όσες από τις ακολουθίες γίνεται έστω και από τα σπίτια μας ειδικότερα εάν ανήκουμε στις ευπαθείς ομάδες.

   

   Προς τούτο μπορούμε να βοηθηθούμε με την ακρόαση των ραδιοφωνικών σταθμών α) της Εκκλησίας της Ελλάδος 89,5 fm και της Πειραϊκής Εκκλησίας 91,2 fm.

​​

    Επιπλέον θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι και φέτος το Πάσχα εκ μέρους του Ενοριακού Φιλοπτώχου Ταμείου της ενορίας μας θα διανείμουμε στους αδελφούς μας ΜΟΝΟ ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΌΧΙ ΤΡΟΦΙΜΑ.

 

    Σας ευχαριστήσουμε θερμά για την στήριξη που παρέχετε προς τον ιερό ναό προκειμένου να συνεχίζουμε απρόσκοπτα το έργο της ενορίας μας.

 

     Ευχόμαστε σε όλους καλή δύναμη με την χάρη του Θεού και τις πρεσβείες της Υπεραγίας Θεοτόκου.

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ        ΑΛΗΘΩΣ ΑΝΕΣΤΗ

 

Εκ του Ιερού Ναού.-

  • YouTube

©2019 by Ιερός Ναός Ζωοδόχου Πηγής Κάτω Πατησίων. Proudly created with Wix.com